Vestfold Elektro-Diesel blir med i 3 år til!

Postet av Stokke IL den 28. Jan 2022

Vestfold Elektro-Diesel AS som ligger flott plassert på Sundland i Stokke har en lang historie og er anerkjent utenfor Vestfolds grenser. Verkstedet har flere ganger blitt kåret til «Årets Bosch Car-service verksted». Vi setter veldig stor pris på at Vestfold Elektro-Diesel ønsker å fortsette med støtten til Stokke IL!

Firmaet er nå både Bosch diesel-senter, som ett av to i Norge, og Bosch Car-service verksted for både bil, båt, moped og motorsykkel. 

Vestfold Elektro-Diesel er et bilverksted i Bosch Car Service – den største, frittstående bilverkstedkjeden i verden. Hos dem kan du få utført alle typer bilreparasjoner og bilservice for alle bilmerker – bensin, diesel, hybrid og elektriske biler. Deres velutdannede teknikere kan utføre diagnose og kontroll av bilens elektronikk med Bosch’ avanserte testteknikk. De benytter bilreservedeler med Boschgarantert kvalitet. Det innebærer at du får minst like god kvalitet som på merkeverkstedet og at du kjører derfra med nybilgarantien intakt.

Vestfold vannscooter er drevet av Vestfold Elektro-Diesel AS. De er stolte leverandører av høykvalitets vannscootere fra Yamaha. Hos dem kan du forvente en ryddig og god handel med konkurransedyktige priser, og ikke minst tett oppfølging etter kjøpet. De har også eget verksted på bygget hvor de kan gjennomføre servicer og andre reparasjoner.

https://vestfoldvannscooter.no/

https://vestfoldelektrodiesel.no/Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.