Samarbeidspartnere

Ønsker din bedrift å være med på løfte Stokke Idrettslag og skigruppa videre? Vi skreddersyr en avtale etter deres ønsker.

Ta kontakt på ski@stokkeil.no.


HOVEDSPONSOR

Meny Stokke ligger sentralt i Stokke sentrum. De tilbyr ferskvaredisker med stort utvalg av varm ferdigmat, kjøtt, fersk fisk, skalldyr og håndskåret ost. 
I tillegg har de fristende frukt og grønt, samt kolonial. Skigruppa setter stor pris på bidraget fra Meny Stokke.


SPONSORER


Stokke Bygg AS er en betongentreprenør med lang erfaring, faglig dyktighet, en moderne maskin- og utstyrspark og et genuint ønske om å levere tjenester av høy kvalitet. Skigruppa setter stor pris på at Stokke Bygg er med på laget.

Moland Gjerde AS tilbyr montasje innen forskjellige typer gjerder og porter. De monterer og leverer: mobile plastgjerder, byggegjerder, flettverkgjerder, tregjerder, viltgjerder, hundegårder og porter. Skigruppa setter stor pris på bidraget fra Moland Gjerde.

Ditt Klubbhus AS (Sport1 Revetal) er Norges største Sport1-butikk og kjennetegnes av personlig service med kunden i fokus. De leverer trening- og representasjonstøy til Stokke IL, samt annet utstyr som treningstilbehør og sportspleieprodukter. Vi er glade for å ha Ditt Klubbhus AS med på laget.

Bravida gir bygninger liv – døgnet rundt, hele året. De gjør det ved hjelp av tusenvis av medarbeidere som installerer og vedlikeholder anlegg for energi, varme, kjøling, vann, ventilasjon og sikkerhet. Skigruppa setter stor pris på bidraget fra Bravida.


STØTTESPILLERE